Bukvar digitalnog marketinga.

gospodin-v

Gospodin V

Remek delo i jedna od najboljih reklama koje sam ikada video. Odvojio sam vreme da je titlujem kako bi je bolje razumeli svi.

2007. je dobila nagradu za najbolju reklamu na najprestižnijem Cannes Lions festivalu, i još 26 nagrada na festivalima širom sveta.

Reklamu je napravio studio Paranoid Projects, poznat po svojoj kreativnosti.

Uživajte.

Naučite kompletan digitalni marketing od mene na Masterboxu

Najbolji način da naučite digitalni marketing je na platformi Masterbox, gde se nalaze svi moji kursevi.

Na Masterboxu ima jedno 100 puta više materijala nego ovde, učite direktno od mene na zabavan i kreativan način. Preko 5000 ljudi je do sada prošlo kroz te kurseve. Imate i podršku u Fejsbuk grupi u kojoj odgovaram na sva pitanja.

Pogledajte detalje i prijavite se ovde.

Vidimo se na kursevima!

 

11 Responses

 1. Priča (priče) su duboko arhetipski utisnute u svakoga od nas… Hiljadama godina unazad generacije i generacije su imale samo priču, kao jedini oblik komunikacije koji se prenosi kroz prostor i generacije. Tehnološkom revolucijom to je u kratkom vremenu izmenjeno, ali je kapacitet za priču u naćem kolektivno nesvesnom još uvek tu… Uglavnom neiskorišćen… :)

  I zato svaka “ISTINA” rečena u tom story fazonu biva uklopljena u taj naš zaboravljeni prazan prostor i uvek bude bolje prihvaćena, od svih onih drugih “ISTINA” koje nam se serviraju u vremenima sadašnjim.

  Jednostavno! Zar ne? :)

 2. podseća me na mog drugara iz škole…fenomenalno. još uvek volimo tu “priču”, tu “istinu”, tu emociju koja nas dodirne negde duboko u nama…hvala, oduševilo me je. <3

 3. Reklama je savrsena. Tek posle 10 sekundi sam ukapirao o cemu govori reklama. :D

  Imam samo jedno pitanje, sto se tice ove knjige “The Story Factor” Annette Simmons, kako se zove ta knjiga na srpskom, trebalo bi nesto da bude kao “Fabrika prica”, i da li ima negde da se kupi kod nas(u Srbiji)?

 4. Reklama ko reklama. Poenta malo skrivena na prvi pogled, objasnjenje na kraju za one koji nisu pazljivo gledali i na vreme shvatili. Sve u svemu, nista posebno.

  Ko se jos peca na gledanje reklama je pravi idiot. Ko jos uvek ima TV u kuci je dvostruki idiot.

  Razumem marketinske pregaoce koji zive od magle i dima i tako zaradjuju za hleba. Njima je svaki uspesan primer dobrodosao u sirenju obmana za racun gospodara novca. Ali da zrtve marketinga odobravaju i tapsu, to je vec preterano glupo.

  Istok: Tako je majstore, pokazao si silama mraka i bezumlja novog svetskog poretka, ti si naš idol. Aj’ sad idi, radimo.

 5. Hmm kako ovo do sada nisam video … Inače veoma zanimljivo uradjena. Kada sam je odgledao prvi put nisam skontao foru ali posle drugog gledanja sam pao od smeha pošto je poenta očigledna! Hvala što si preveo i podelio ovo sa nama.

 6. Hahah super reklama. Oduševio sam se sa gospodinom V…mislim da je kod ove reklame prava umetnost bila zapravo naći gospodina V.

 7. Odlična reklama, bilo bi dobro i da se kod nas snimaju ovakve reklame, a ne gluposti koje se prikazuju na Pinku. Al’ najgora domaća reklama mi je definitivno LUUUBENICA – ZA GRLOOO… Sve mi se čini da su ono samo skinuli sa neta i dodali glasove (koji su btw katastrofa) -.-‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *